over mij

terug naar 2011

Toen ik zelf begin 2011 letterlijk niet meer vooruit kon en met hartkloppingen en paniekaanvallen op de bank zat, begon het tot me door te dringen dat het dit keer menens was. Al jarenlang had ik last van vermoeidheid, hoofdpijn en zat ik niet lekker in mijn vel. Ken je dat liedje “ga die wereld uit” van Frank Boeijen? Hij zong dit al jaren in mijn hoofd. Ik deed net of ik het niet hoorde. Maar wist dat het werk dat ik deed bij een grote bank, me sloopte. Ik deed vooral heel hard mijn best om te laten zien, hoe goed, hoe slim en hoe succesvol ik was. Knokken. Presteren. Maar ik ging niet stralen als ik het over mijn werk had. Werd er niet blij van. En was vooral heel erg onzeker over mezelf en de dingen die ik deed.

burn-out

Mijn energie was op, de stress had zijn tol geeist. Ik had een burn-out. Ik ging “alles” lezen over energie, leefstijl, stress, burn-out. Ik ging op zoek naar wie en wat mij kon helpen om me beter te voelen. En ging uitproberen. Mediteren en mindfulness, veel naar buiten (er kwam een hond, en later nog één!) en veel gezonder eten. Nog meer lezen, over mezelf zijn, mijn leven vorm- en zingeven. Met resultaat. Veel klachten verdwenen gelukkig. En ik voelde me sterker en zelfverzekerder worden. Meer mezelf. Durfde dingen te gaan delen, me kwetsbaarder opstellen. Kreeg daardoor ook échte verbinding met anderen. Meer en hechtere vriendschappen. Niet alles was rozengeur en maneschijn. Mijn herstel ging met vallen en weer opstaan. En in 2012 kreeg ik melanoomkanker. Een nieuwe waarschuwing om meer uit het leven te halen.

het roer om

Wat werk betreft bleef ik echter steeds pogingen doen om mijn oude leven weer op te pakken. Ik durfde nog niet het roer om te gooien. Toen ik in 2016 in een massa ontslaggolf mijn biezen “mocht” pakken, heb ik nog twee soortgelijke banen geprobeerd. Maar toen begon het te erg te kriebelen. Ik kon geen motivatie meer vinden en voelde mijn energie constant weglekken. Het werd tijd om te gaan doen waar ik van droomde: na mezelf nu juist anderen vooruit helpen op het gebied van gezondheid en geluk. Zorgen dat zíj naar the next level kunnen gaan. Hún proces versnellen.

health & life coach

Een post HBO opleiding tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach en trainer volgde. En nu werk ik als health & life coach. Ik coach jou graag, als jij stappen wil zetten naar een gezonder en gelukkiger leven. Niets geeft mij meer voldoening, dan jou die stappen te zien zetten. Stappen naar een leven waarin je meer zichzelf durft te zijn. Meer zelfvertrouwen hebt. Weet wie je bent, wat je kunt en waar je blij van wordt. Energieker en fitter wordt. Gezonder. Meer ontspannen. Letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel. Dat is mijn missie! 

als ik niet coach of train, dan vind je mij:

  • ergens onderweg in Nederland, Oostenrijk, Engeland of Noorwegen met onze camper
  • in de natuur met mijn twee Leonbergers
  • heerlijk aan het wandelen of hardlopen
  • in een eetcafé of in de bioscoop met een vriendin
  • gezellig met familie bij elkaar 
  • thuis met een thriller of studieboek
  • met een lekker muziekje aan in de keuken, koken, zingen en dansen tegelijk
  • in de tuin aan het werk of aan het relaxen

wat weet je nu nog niet over mij:

  • ik geef met ontzettend veel plezier Mindful Run & Walk cursussen en workshops (voor meer informatie volg je deze link)
  • ik kan niet zonder vrijheid, rust, ruimte, de natuur, mijn honden, mijn familie, mijn huis en tuin en werk met liefde, aandacht, inhoud, zorgzaamheid, authenticiteit, humor, creativiteit en plezier.
Heb je een vraag, opmerking of wil je een gratis kennismakingsgesprek? Stuur me een bericht!
 

coachfinder
nobco-logo-share
https://www.blcn.nl