reset jezelf

voor wie

Meer ontspannen door het leven stappen. Lekker in je vel zitten. Fitter en energieker zijn. Minder stress hebben. Tijd voor en zin in leuke dingen doen. Dat willen we allemaal. Boeken vol zijn er geschreven en het internet staat vol met tips en trucs. En toch heb je minder energie dan je zou willen. Laat je dag bepalen door wat een ander van je wil. En kom je niet toe aan jezelf. Ben je bang om een burn-out te krijgen. 

Waarom lukt het jou niet? Omdat gedrag veranderen moeilijk is. En we dit niet altijd op de best werkende manier doen. Wij zijn als mens geprogrammeerd om alles vooral bij hetzelfde te laten. Lekker veilig. Veranderen is eng, gevaarlijk. En door een hoog stresslevel, zijn we met z’n allen op de automatische piloot gaan leven. Waardoor we ons vaak niet eens meer bewust zijn van wat we echt willen en nodig hebben. Laat staan dat we in staat zijn om dingen te veranderen. 

Ik kan je helpen om wél (de juiste) verbeteringen door te voeren. Duurzaam. Door je te leren bewuster te gaan leven. Bewust van wat JIJ nodig hebt om lekker in je vel te zitten. En keuzes te maken die hierbij passen. Dit is dus hét coachingsprogramma om anders te gaan leven. Gezonder te worden. Jouw basis op het gebied van voeding, slapen, ontspannen en bewegen aan te pakken. Zodat je meer energie hebt en zin in het leven. Maar ook om gelukkiger te worden. Meer zelfvertrouwen te krijgen en plezier in je leven. Geloof in jezelf en eigen kunnen. Jezelf de moeite waard vinden om goed voor te zorgen. Betere en gezondere keuzes voor jezelf te maken. Om je leven in te gaan richten op basis van wat jij echt belangrijk vindt, waar jij blij van wordt, de basis voor jouw geluk.

Resetten betekent bij een apparaat zoals een computer of je telefoon: terug naar de juiste instellingen, opnieuw opstarten, opnieuw beginnen. Dat is een mooie omschrijving voor wat jij gaat doen.

Dus:
* wil jij meer energie?
* weer lekker in je vel zitten?
* meer ontspannen door het leven gaan?
* minder stress(klachten)?
* een burn-out voorkomen?
* het gewoon naar je zin hebben in je werk?
* en in je leven?
* er achter komen wat JIJ nodig hebt om gezonder en gelukkiger te worden?

Dan kan ik jou helpen.

Heb je een burn-out? Kijk dan bij mijn burn-out herstelprogramma.

waar

Ik bied je maatwerk en 1-op-1 aandacht. De personal coaching is bij mij in de praktijk in Hagestein (Utrecht) , via skype of op locatie (samen af te stemmen). Samen wandelen is ook prima. Zeg het maar! 

hoe

Een leefstijl- en vitaliteitsprogramma is maatwerk. Dit geldt voor de duur, de intensiteit en de inhoud. Toch zijn er in mijn visie een aantal fasen van belang. Dit zijn in mijn programma:

1. gratis kennismaking 
2. integrale vitaliteitscheck en opstellen van jouw doelen
3. leefstijl- en voedingsanalyse en advies 
4. coachgesprekken

gratis kennismaking 

Jouw traject begint met een gratis kennismaking om te kijken of er een wederzijdse klik is en of ik jou vooruit kan helpen met jouw vraag en wens.

jouw vitaliteitsdoelen
Daarna start de intake en de integrale vitaliteitscheck, om inzicht te krijgen in jouw wensen en de dingen waar je tegenaan loopt. Wat veroorzaakt jouw klachten? Jouw overgewicht? Gebrek aan energie? Stress?  We sporen deze oorzaken op en gaan juist daarmee aan de slag. Hiervoor stellen we zo concreet mogelijke vitaliteitsdoelen op. Vóór dit gesprek, vul je thuis het intake formulier,  en de integrale vitaliteitscheck in. En stuurt deze aan mij terug. 

leefstijl- en voedingsanalyse 

Vóór dit gesprek, vul je thuis de vragenlijst over jouw voeding en leefstijl in. Dan maak ik een leefstijl- en voedingsanalyse en advies op maat, om jou een gezonde basis op het gebied van voeding, bewegen, spanning en ontspanning en slapen te geven.

coachgesprekken 

In de coachgesprekken werken we aan jouw vitaliteitsdoelen én de voortgang van de toepassing van de adviezen uit de leefstijl- en voedingsanalyse. De coachgesprekken duren 60 minuten.

online support 

Thuis kan je terugvallen op online support. Ook krijg je tussendoor extra informatie en coaching in de vorm van video’s, leeswerk, oefeningen en opdrachten. Mijn ervaring – en die van mijn klanten – is dat dit jouw proces versnelt en verdiept. 

wat kan het jou opleveren

Als je je volledig inzet en meewerkt aan de opdrachten, kan je veel bereiken! Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Weten:

 • weten wat jouw lijf nodig heeft om optimaal te presteren , zowel op het gebied van voeding, bewegen, ontspannen, slapen en zuurstof/ademhaling 
 • inzicht in wie jij echt bent, wat belangrijk voor jou is, waar jij blij van wordt en waar jij goed in bent

Kunnen:

 • beter voor jezelf kiezen en grenzen stellen
 • betere dagindeling maken met dingen die “moeten” en dingen die “mogen”
 • beter in balans blijven 
 • beter voor jezelf zorgen
 • echt in actie komen en doelen behalen
 • meer jezelf (durven en kunnen) zijn

Voelen:

 • wat jij nodig hebt gedurende de dag 
 • gezonder 
 • energieker
 • meer ontspannen
 • gelukkiger 
 • meer zelfvertrouwen

wat investeer je

De waarde van dit programma bedraagt € 640,- incl. btw. In pakketvorm bied ik dit aan voor € 599,- incl. btw. Uitbreiden met extra losse afspraken is natuurlijk altijd mogelijk. Weet je al wat je wilt en nodig hebt, maar lukt het niet om dit concreet te maken en je doelen te behalen, kies dan (eerst) voor de sessie “doelen stellen en behalen”

zeg jij ja

Boek dan hieronder jouw gratis kennismaking. Of kijk op de contactpagina en stuur me een bericht. 

vraag hier je gratis item(s) aan!

inschrijven voor meer nieuws over dit onderwerp?

kies hier (eerst) voor een doelen stellen en behalen sessie

Een uur lang samen brainstormen over waar jij goed in bent en gelukkig van wordt. Wat je eerste stap wordt in de goede richting. En wat jij nodig hebt om deze te zetten.

Wish for it, hope for it, dream of it…
But by all means do it!